ЗДРАВЕТО Е В ГЛАВАТА, А НЕ В АПТЕКАТА
greenworlddobavki.com

Капсулите "Цзю Пу"-възстановяват черният дроб-89.00

Подобрена циркулация, на чернодробния кръвен поток и микроциркулацията в черния дроб, стимулира регенерацията на чернодробните клетки, помага на черния дроб да изчисти токсините в клетките на черния дроб. Възстановява функциите на увредените чернодробни клетки. Подобрява лечение на хепатит В, в началния етап на цироза на черния дроб и хроничен хепатит.

  Черният дроб е вътрешен орган, който се намира точно под ребрата. Болка в областта на черния дроб може да бъде причинена от травматично разкъсване, абсцес, остър холецистит, жлъчни колики.
  Черен дроб е жлеза, която в допълнение към неутрализиране на отровни (токсични) вещества изпълнява основна роля в храносмилането. Този орган може да се счита за основна химична лаборатория на човешкото тяло.

Черният дроб произвежда жлъчна секреция - необходим ензим за разграждането на мазнините. Жлъчнната секреция се съдържа и в жлъчния мехур и в тънките черва чрез жлъчните пътища след всяко хранене.


В допълнение към производството на жлъчката, ензим, необходим за разграждането на мазнините, черния дроб изпълнява различни функции:
метаболизма на хранителните вещества, които влизат в тялото през храносмилателния тракт - необходим процес за биологично асимилация;
натрупване на въглехидрати под формата на гликоген; някои витамини и минерали;
почистване на разпадните продукти от кръв, хормони и лекарства, чието натрупване в организма ще доведе до отравяне (билирубин, амоняк и т.н. И т.н. ..).;
синтез на вещества, особено протеини и витамини.


Заболяване на черния дроб са най-често остро възпаление (хепатит). Понякога хепатита е хроничен. Често хората се разболяват като остър и хроничен холецистит (възпаление на жлъчния мехур) и холангит черния дроб.
Всички тези заболявания се дължи на влиянието на тялото на различни вредни вещества, включително храна. От състоянието на черния дроб се засяга метаболитни нарушения, произтичащи от заболявания на други органи, като например на стомаха, червата, бъбреците, и така нататък.

 
Основните причини за хронично чернодробно заболяване е нездравословен начин на хранене (различни хранителни ексцесии, преяждане, липса на режима), и злоупотребата с алкохол. В допълнение, трябва да се каже за качеството на храната, която ядем. Не е тайна, че постоянното използване на обеднената  почва, много щедро оплодена с химикали. Сегашното селското стопанство не е без добавяне на продукти от антибиотици и хормони. От всички тези нежелани вещества, при приемането на храна в телата ни се съдържат от млякото и месото. И плодове и зеленчуци, преработени многократно с химия, за да поддържа своя външен вид, може да ни причини сериозна вреда.
 
По този начин, чернодробно заболяване може да се появи във връзка със системните ефекти върху тялото на токсични вещества, както и под влиянието на дългосрочни сериозни заболявания.
Важно е да се гарантира, че редовно работи и дебелото ни черво. И ако известните методи за нормализиране на червата не помогне, свържете се с билкови лекарства, които насърчават нормализиране на изпражненията, почистване на стомашно-чревния тракт, лечението и подкрепата на черния дроб и жлъчния мехур.
Превенция на заболяване на черния дроб допринася за правилният ни  живот и редовен прием на подходящи микроелементи, което от своя страна помага на черния дроб. Алтернативата е огромен комплекс от добавки «GREEN WORLD» и по-специално  
Капсулите "Цзю Пу"

 

Всяка капсула съдържа:
бяла хризантема, глухарче, трън, касия боб, ямс китайски, гръндж крава пащърнак.
 
Всеки компонент от Капсулите ЦЮ ПУ подобрява зрението,
нормализира липидите в кръвта и е антибактериално и противовъзпалително средство.
 
Основното действие:
Подобрена циркулация на чернодробния кръвен поток и микроциркулацията в черния дроб, стимулира регенерацията на чернодробните клетки, помага на черния дроб.
Премахва вредните токсини в клетките на черния дроб. Възстановява функциите на увредените чернодробни клетки.
Подобрява лечение на хепатит В, в началния етап на цироза на черния дроб и хроничен хепатит. Чернодробна дисфункция, рано цироза и хроничен хепатит.
 
Как да се използват:
Два пъти на ден, по 2 капсули с топла вода.

 

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.